Grundläggande användning av "PlayMemories Home" (för Mac)

Välkommen till PlayMemories Home!

Mac-dedikerade "PlayMemories Home" gör det möjligt för dig att hantera och redigera dina foton och videoklipp på din Mac.

Låt oss börja med att importera foton och videoklipp till din Mac!

Importera foton och videoklipp i kameran

"PlayMemories Home" gör det möjligt för dig att importera foton och videoklipp som du har tagit till din Mac.

1. Anslut din digitala videokamera, digitalkamera eller smartphone etc. till din Mac med hjälp av den medföljande eller inbyggda USB-kabeln. Eller sätt i ett externt medium, t.ex. ett minneskort, i din Mac.

Bild- och videoimportskärmen visas automatiskt.

2. Importera foton eller videoklipp genom att följa instruktionerna på skärmen.

[Tips]

- Videoklipp konverteras automatiskt till 30p.

[Observera]

- För att hantera videoklipp i formatet MPEG2/AVCHD ska man ansluta sin digitala videokamera eller digitalkamera från Sony etc.