loading Now Loading..

SONY

ILME-FX3
BevestigingOK
ADI-flitsmeting
BurstOK *49
P-TTL-flitsmetingOK
Programmaherstel
TTL-flitsmeting
Automatisch zoomenOK
FlitsbereikindicatieOK
HSS (hoge synchronisatiesnelheid)OK
Optisch gestuurde draadloze afstandsbediening HSSOK *10
Optisch gestuurde draadloze externe flitserOK *10
Optisch gestuurde draadloze controllerOK *7
Optisch gestuurde draadloze verhouding (Controller)OK *7
Optisch gestuurde draadloze verhouding (Afstandsbediening)OK *8
Radiogestuurde draadloze HSSOK *29
Draadloze radio-ontvangerOK *29
Draadloze radiobedieningOK *30
Radiogestuurde draadloze verhouding (bediening)OK *30
Radiogestuurde draadloze verhouding (ontvanger)OK *29
Langzame flitssynchronisatieOK
ModellerenOK
Meerdere flitsersOK
Handmatig flitsenOK
AF-hulplampjeOK
Automatische zoomregeling geoptimaliseerd voor beeldsensorformaatOK
Automatisch aanpassen van witbalans met informatie over kleurtemperatuurOK
Rode-ogenverminderingOK
FlitsbelichtingscompensatieOK
FlitsbelichtingsvergrendelingOK
Bediening op afstand
Instellingen externe flitserOK *47,48
Flitseropname-instellingen registreren
Globale sluitersynchronisatiefotografie
Draadloze globale sluitersynchronisatiefotografie

*7 Er is een afzonderlijke draadloze externe flitser vereist.

*8 Er is een afzonderlijke draadloze controller (een HVL-F43AM, HVL-F58AM, HVL-F60M of HVL-F43M) vereist.

*10 Er is een afzonderlijke draadloze controller (een HVL-F20AM, HVL-F43AM, HVL-F58AM, HVL-F60M, HVL-F20M, HVL-F43M of HVL-F32M) vereist.

*29 Vereist een radiogestuurde draadloze flitser (afzonderlijk verkrijgbaar) of de draadloze radiobediening FA-WRC1M (afzonderlijk verkrijgbaar).

*30 Vereist een radiogestuurde draadloze flitser (afzonderlijk verkrijgbaar) of de draadloze radio-ontvanger FA-WRR1 (afzonderlijk verkrijgbaar).

*47 Je kunt [Instelling. ext. flitser] alleen gebruiken wanneer de flitser rechtstreeks op de camera is bevestigd. Je kunt deze functie niet gebruiken bij opnamen met een externe flitser die is aangesloten via een kabel.

*48 Wordt ondersteund door update van de flitsersysteemsoftware naar versie 2.00 of hoger.

*49 Kan niet worden gebruikt wanneer de elektronische sluiter is ingeschakeld. (Op camera's die Pixelverschuiving-multi-opname ondersteunen: werkt alleen wanneer de elektronische sluiter is ingeschakeld tijdens Pixelverschuiving-multi-opname.)

pagetop