Oplysninger om kompatibilitet med funktion

Vælg en funktion.

Åndedrætskompensation

Denne funktion korrigerer for det fænomen, hvori synsvinklen ændres afhængigt af fokuseringsafstanden under filmoptagelse.
Du kan anvende åndedrætskompensation med kameraer og objektiver, som understøtter funktionen.
(Se "Objektivkompensation"-punktet i hjælpevejledningen til dit kamera angående oplysninger om indstillinger for åndedrætskompensation.)

Se nedenfor angående kameraer og objektiver som understøtter åndedrætskompensation.
(Afhængigt af dit land eller område vil nogle af de viste produkter muligvis ikke være tilgængelige)

• ILCE-1

• Denne funktion er tilgængelig efter opgradering af kameraets firmware til version 2.00 eller nyere.
  • ILCE-9M3

• ILCE-7SM3

• Denne funktion er tilgængelig efter opgradering af kameraets firmware til version 3.00 eller nyere.
  • ILCE-7RM5

• ILCE-7CR

• ILCE-7CM2

• ILCE-7M4

• ILCE-6700

• ZV-E1

• ILME-FX6

• Denne funktion er tilgængelig efter opgradering af kameraets firmware til version 2.00 eller nyere.
  • ILME-FX30

• ILME-FX3

• Denne funktion er tilgængelig efter opgradering af kameraets firmware til version 3.00 eller nyere.
  • ILME-FR7

• MPC-2610

• ILX-LR1

pagetop