Oplysninger om kompatibilitet med funktion

Vælg en funktion.

Billedstabilisering med krop-objektiv-koordineret kontrol

Kamerahuset og objektivet udfører koordineret billedstabilisering hvilket giver en mere effektiv stabilisering af billeder, end det ellers ville være muligt.
I filmtilstand skal du indstille billedstabilisering til [Aktiv]/[Dynamisk aktiv] inden optagelse.

Se nedenfor angående oplysninger om kameraer og objektiver som er kompatible med billedstabilisering med krop-objektiv-koordineret kontrol.
(Afhængigt af dit land eller område vil nogle af de viste produkter muligvis ikke være tilgængelige)

• ILCE-1

• Denne funktion er tilgængelig efter opgradering af kameraets firmware til version 2.00 eller nyere.
  • ILCE-9M3

• ILCE-7RM5

• ILCE-7CR

• ILCE-7CM2

• ZV-E1

• MPC-2610

pagetop