Fjärrstyrning av kameran

Smartphonens manöverskärm

Följande skärm är bara ett exempel. Vilka objekt som visas och hur de går att konfigurera kan variera beroende på vilken kamera du använder.

• Rotering av Live-visning
  • Zoom
  • Vitbalans, skärpeinställningsläge
  • Inställningar för kontinuerlig tagning, kontinuerlig tagningshastighet
  • Självporträttläge, Se bilder på kamera
  • Skärmväxling
    Peka på skärmen för att växla mellan visning över hela skärmen, inställningsmenyskärmen, osv.
  • Tagningsläge, videoslutartid, bländarvärde, exponeringskompensation, ISO-känslighet
  • Olika inställningsmenyer
  • Avtryckare

Enkeltagning

Kontinuerlig tagning
    Dra åt vänster för att låsa avtryckaren i nedtryckt läge.

Start/stopp för filminspelning

Observera

• Bilderna som tas med Fjärrstyrd tagning lagras automatiskt på smartphonen med en upplösning på 2 megapixlar, utom på vissa modeller.

• Videor som spelas in med Fjärrstyrd tagning lagras inte på smartphonen.

• Om du ansluter kameran till en smartphone för att använda den smarta fjärrkontrollfunktionen i PlayMemories Camera Apps återställs inställningarna för RAW-data och bildförhållandet till standardinställningarna. Om du vill använda andra inställningar än standardinställningarna så gör om önskade inställningar.

• Somliga tagningslägen går inte att använda på somliga kameror, t.ex. det Bättre autojusteringsläget.