Spara och tillämpa inställningar

Med Imaging Edge Mobile kan du spara upp till 20 kamerainställningar och sedan använda sparade inställningar på dina kameror. Du kan även ladda in motsvarande inställningar på andra kameror av samma modell.
Denna funktion går att använda som backup för kamerainställningar.

• Spara och tillämpa inställningar fungerar på samma sätt som [Spara/ladda inst.] på kameran. (Den enda skillnaden är var data lagras – på ett minneskort eller i Imaging Edge Mobile.) De sorters inställningar som går att spara är också desamma.
  • Om du avinstallerar Imaging Edge Mobile raderas eventuella kamerainställningar som du hade sparat i applikationen.

För att spara kamerainställningar i Imaging Edge Mobile

1. Anslut kameran till smartphonen (Imaging Edge Mobile).
  2. Starta Imaging Edge Mobile, aktivera fjärrstyrd tagning, och öppna kamerans Live View-skärm.
  3. Välj [MENU] → [Spara och tillämpa inställningar] → [Spara inst. för ansluten kamera].
    • Denna funktion går inte att använda på din kamera om [Spara och tillämpa inställningar] inte visas på smartphonen.
  4. Mata in inställningsnamnet och tryck på ✓ i övre högra hörnet på skärmen för att bekräfta.

För att tillämpa sparade inställningar på kameran

1. Anslut kameran till smartphonen (Imaging Edge Mobile).
  2. Starta Imaging Edge Mobile, aktivera fjärrstyrd tagning, och öppna kamerans Live View-skärm.
  3. Välj [MENU] → [Spara och tillämpa inställningar] → önskad inställning.
  4. Kontrollera inställningsinnehållet och välj sedan [Tillämpa inst. för ansluten kamera].

Tryck här för att radera.