* Systeemsoftware van de camera (firmware): Versie 2.00 of hoger

Flitser

Live View-weergave tijdens ononderbroken opnemen met een flitser

Door de elektronische sluiter te gebruiken, kunt u opnemen met een flitser. U kunt zodoende tegelijkertijd opnemen met de flitser en opnemen zonder blackouts.
Wanneer u met behulp van de elektronische sluiter ononderbroken opneemt met een flitser, kunt u selecteren of het effect van de flitser moet worden toegepast op de Live View-weergave.

*
Wanneer u opneemt met de elektronische sluiter, kan de (flitssynchronisatie-)aansluiting niet worden gebruikt.

Instelmethode

1. [Sluitertype]
    MENU → (Opname) → [Sluiter/stil] → [Sluitertype] → [Elektron. sluiter]
  2. [LiveView-wrgv-inst.]
    MENU → (Opname) → [Opnameweergav.] → [LiveView-wrgv-inst.] → [Flitsl.effect tdns opn.] → [Flitslichteff. aan] of [Flitslichteff. uit]
  3. Contin. opname
    Draai de transportfunctieknop en selecteer de gewenste instelling uit de opties Continue opname: Hi+, Continue opname: Hi, Continue opname: Mid of Continue opname: Lo.

Live View-weergave

Wanneer het ononderbroken opnemen met de flitser start, wordt Live View op de volgende manier weergegeven.

[Flitslichteff. aan]

Wanneer het opnemen met een flitser start, worden alleen de opgenomen beelden in de staat belicht door een flitser na elkaar weergegeven met effecten in de Live View-weergave.
Wanneer de snelheid van het ononderbroken opnemen laag is, kan het onmogelijk zijn om een vloeiende Live View-weergave te krijgen.

Voorbeeld van Live View-weergave

①:
Flitser
②:
Live View-weergave
③:
Druk op de ontspanknop (ononderbroken opnemen starten).
④:
Laat de ontspanknop los (ononderbroken opnemen stoppen).

[Flitslichteff. uit]

Wanneer het opnemen met een flitser start, worden alleen de opgenomen beelden in de staat niet-belicht door een flitser na elkaar weergegeven met effecten in de Live View-weergave.
Er kan een vloeiende Live View-weergave worden verkregen ongeacht de instelling van de snelheid van het ononderbroken opnemen.

Voorbeeld van Live View-weergave

①:
Flitser
②:
Live View-weergave
③:
Druk op de ontspanknop (ononderbroken opnemen starten).
④:
Laat de ontspanknop los (ononderbroken opnemen stoppen).
*
De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.