Hoofdvenster van "PlayMemories Home"

Onderdelen en bedieningselementen van het hoofdvenster

A. Gebied voor overschakelen naar andere weergave

Thumbnail/Details/Kalender:

Klik hier om naar andere weergavemodi om te schakelen (miniatuurweergave/detailweergave/kalenderweergave).

Zoeken:

U kunt zoeken naar foto's of video's op basis van informatie zoals de bestandsnaam, opmerkingen, labels, classificaties, mediabestandstypen of de naam van de camera waarmee u de foto's of video's hebt gemaakt.

B. Het gebied Extra

In het gebied Extra zijn de volgende bewerkingen voor foto's en video's beschikbaar
- Importeren vanaf een camera, geheugenkaart, etc.
- Exporteren naar een camera, geheugenkaart, etc.
- Foto's en video's bewerken
- RAW-afbeelding ontwikkelen
- Een disc aanmaken
- Foto's en video's openen met een andere toepassing dan "PlayMemories Home"
(Stel de toepassing van tevoren in bij het instellingenmenu.)

[Hint]

- Nadat u een digitale (video-)camera van Sony hebt aangesloten, zijn diverse functie in "PlayMemories Home" beschikbaar, afhankelijk van het aangesloten apparaat.

[Notitie]

- Mogelijk zijn niet alle functies beschikbaar. Dit is afhankelijk van uw land/regio.

C. Locaties voor mediabestanden

Announce:

Klik om de informatie (zoals de nieuwste software-update) van Sony in een lijst weer te geven.

Alle:
Favorieten:

Klik op mediabestanden die met zijn geclassificeerd weer te geven.

Camera's en media:

Klik om mediabestanden weer te geven die op de aangesloten camera of op opnamemedia zoals een geheugenkaart of disc zijn opgeslagen.

Harde schijf:

Klik om mediabestanden weer te geven die in een map op een station van de pc of op een externe harde schijf staan.

D. Miniatuurweergaven

Bewegen meerdere hoeken (foto)

RAW-gegevens

RAW- en JPEG-gegevens

HybridRec

Spraakmemo

3D-foto/3D-panorama door beweging (foto)/video opgenomen in 3D

Bewerkte mediabestanden

Video waarnaar Gemarkeerde weergave is opgeslagen

Belangrijkste mediabestand in een burstgroep

Mediabestand met GPS-locatiegegevens

Mediabestand die als laatste is geïmporteerd

Traceergegevens actiecamcorder

4K video's

Video's opgenomen op hoge snelheid

Video's gemaakt met 'Multiweergave aanmaken'

Sound Photo

Video die op hetzelfde moment is opgenomen

Markeringen van Gezichtsherkenning

Markeringen van Gimlachherkenning

Markeringen van Hoogtepunt

Markeringen van Foto vastleggen

Back to TOP