Knoppen toewijzen en veelvuldig gebruikte functies oproepen

Door veelvuldig gebruikte functies toe te wijzen aan een customknop, kunt u de functies naar wens oproepen met MENU.

Sommige functies zijn alleen beschikbaar door middel van een customknop.

Functies kunnen worden toegewezen aan de volgende knoppen.

• Knop MOVIE
  • AF-ON-knop
  • Fn/-knop
  • Bedieningswiel (Funct. centrale knop/Functie linkerknop/Functie rechterknop/Omlaag-knop)
  • C-knop

* U kunt tevens opnamefuncties toewijzen aan de scherpstelling-vasthoudknop op de lens. Sommige lenzen hebben echter geen scherpstellingvasthoudknop.

Eigen toets

De camera instellen

1. Eigen toets

Nadat u MENU → (Camera- instellingen2) → [Stilstaande beeldenEigen toets]* hebt geselecteerd, selecteert u een knop om aan toe te wijzen, en selecteert u daarna de functie die u wilt toewijzen.

* U kunt afzonderlijke functies die moeten worden gebruikt toewijzen, afhankelijk van of u stilstaande beelden opneemt, bewegende beelden opneemt of beelden weergeeft.

Gids voor het gebruik van de camera

Functies die beschikbaar zijn voor [Stilstaande beeldenEigen toets]

De functies die u kunt toewijzen verschillen per knop.

• Achter- : AF-ON-knop
  • Boven-: Knop MOVIE
  • Lens- : Scherpstelvastzetkn.

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Achter- : C-knop

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Achter- : Funct. centrale knop

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Achter- : De rechter-, linker- en onderkant van het besturingswiel

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

Functies die beschikbaar zijn voor [Bewegende beeldenEigen toets]

De functies die u kunt toewijzen verschillen per knop.

• Achter- : AF-ON-knop
  • Boven-: Knop MOVIE
  • Lens- : Scherpstelvastzetkn.

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Achter- : C-knop

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Achter- : Funct. centrale knop

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Achter- : De rechter-, linker- en onderkant van het besturingswiel

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

Functies die beschikbaar zijn voor [WeergaveEigen toets]

De functies die u kunt toewijzen verschillen per knop.

• Achter- : Fn/-knop

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

• Boven-: Knop MOVIE

* U kunt controleren welke functies kunnen worden toegewezen aan de customknoppen door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

Hint

Nadat u veelvuldig gebruikte knoppen hebt toegewezen aan customknoppen, kunt u gemakkelijk andere functies die u minder vaak gebruikt toewijzen door ze te registreren in het functiemenu.

Helpgids voor deze camera

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.