(Stilstaande beelden opnemen)Aanraakbedieningen gebruiken om een onderwerp te selecteren dat u wilt volgen

Met de aanraakbedieningen kunt u een onderwerp selecteren dat u wilt volgen.

[Aanraakvolgen]

De camera instellen

1. [Scherpstelfunctie]

MENU → (Camera- instellingen1) → [Scherpstelfunctie] → Selecteer de gewenste instelling uit de opties [Enkelvoudige AF], [Automatische AF], [Continue AF] en [D. handm. sch.].

2. [Aanraakfunctie]

MENU → (Instellingen) → [Aanraakfunctie] → [Aan].

3. [Aanr.pan./touchpad]

MENU → (Instellingen) → [Aanr.pan./touchpad] → gewenste instelling.

4. [Touchpad-instelling.]

MENU → (Instellingen) → [Touchpad-instelling.] → Selecteer de gewenste instelling.

5. [Fnct van aanraakfnct]

MENU → (Camera- instellingen2) → [Fnct van aanraakfnct] → [Aanraakvolgen].

Gids voor het gebruik van de camera

Weergave van het volgkader

Wanneer [Scherpstelgebied] is ingesteld op [Breed], [Midden], [Volgen: Breed] of [Volgen: Midden]

Een wit kader wordt afgebeeld wanneer u een onderwerp op de monitor aanraakt en volgen is ingeschakeld. Het kader wordt groen nadat u de ontspanknop tot halverwege hebt ingedrukt en het onderwerp scherpgesteld is. Om in deze situatie op te nemen, met scherpgestelde onderwerpen, drukt u de ontspanknop helemaal in.

Wanneer [Scherpstelgebied] is ingesteld op [Zone], [Flexibel punt], [Uitgebr. flexibel punt], [Volgen: Zone], [Volgen: Flexibel punt] of [Volgen: Uitgebr. flexibel punt].

Druk op de middenknop van het besturingswiel om het scherpstelkader op zijn plaats te vergrendelen.

Het scherpstelkader is op zijn plaats vergrendeld (als [Zone] is geselecteerd)

Wanneer u een onderwerp op de monitor aanraakt, wordt een volgframe weergegeven en wordt het volgen ingeschakeld.
Het kader wordt groen nadat u de ontspanknop tot halverwege hebt ingedrukt en het onderwerp scherpgesteld is. Om in deze situatie op te nemen, met scherpgestelde onderwerpen, drukt u de ontspanknop helemaal in.

Volgen is ingeschakeld
Volgen is ingeschakeld en een onderwerp is scherpgesteld

Om het volgen te annuleren, raakt u het pictogram aan of drukt u op het midden van het besturingswiel.

Scherpstelkaders verplaatsen in de zoekerfunctie

Wanneer [Aanraakpositiemod.] is ingesteld op [Relatieve positie] en u de monitor aanraakt terwijl u in de zoeker kijkt, kunt u het scherpstelkader slepen en verplaatsen door met uw vinger de monitor aan te raken.

Helpgids voor deze camera

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.