SONY

Ilmoitukset

• < PlayMemories Home 6.0.00 Windowsille > on julkaistu.
    Kun versio päivitetään aiemmasta versioon 6.0.00, tietyt toiminnot eivät enää ole käytettävissä. Katso tarkemmat tiedot < Ilmoitus päivityksen sisällöstä >.
  • PlayMemories Homen (Windows-versio) karttanäkymä ei enää ole käytettävissä Google Mapsin asetusmuutoksen takia. Voit käyttää markkinoilla saatavilla olevaa vastaavanlaista sovellusta.
  • Facebook-lataustoimintoa ei voi käyttää enää Facebookin asetusmuutoksen takia.

Liittyvät sivustot

Imaging Edge
Imaging Edgen avulla voidaan säätää ja kehittää RAW-muotoisia kuvia tietokoneella tai ottaa kuvia kauko-ohjatusti tietokoneesta käsin, kun se on yhdistetty kameraan (jaettu kuvaus).
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile on ilmainen sovellus, jonka avulla voit siirtää kuvia älypuhelimeen ja kuvata kauko-ohjauksella käyttämällä Sony Wi-Fi -yhteensopivaa kameraa.
Page top