SONY

Lataa / Tukitiedot

Ilmoitus ladattavan PlayMemories Home -ohjelman saatavuuden päättymisestä
PlayMemories Home -version 5.5 (versio 32-bittisille käyttöjärjestelmille) lataukset päättyivät 31.3.2020.
PlayMemories Homen Mac-version latauspalvelu oli tarkoitus lopettaa 31.3.2020. Kautta on kuitenkin jatkettu, ja lataukset ovat edelleen saatavilla.

• PlayMemories Homen 64-bittinen Windows-versio säilyy ladattavana.
  • Jos päivität MacOS:n versioon 10.15, et voi enää käyttää PlayMemories Homea.

Ilmoitukset

• Ilmoitusten tarkastelu PlayMemories Homessa
    Mahdollisuus tarkastella ilmoituksia PlayMemories Homessa ei ole enää käytettävissä 20.5.2024 alkaen.
  • (Palautettu) Tietoja GPS-tukityökalun käytöstä (June 30, 2023)
    GPS-aputietoja ei tällä hetkellä voi päivittää järjestelmävian takia.
    Pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
    (Huomautus lisätty 7. heinäkuuta 2023 UTC: Järjestelmä on palautettu. Vika esiintyi 1. kesäkuuta 2023 – 6. heinäkuuta 2023 UTC.)
  • YouTube-lataustoimintoa ei voi käyttää enää YouTuben asetusmuutoksen takia.
  • < PlayMemories Home 6.0.00 Windowsille > on julkaistu.
    Kun versio päivitetään aiemmasta versioon 6.0.00, tietyt toiminnot eivät enää ole käytettävissä. Katso tarkemmat tiedot < Ilmoitus päivityksen sisällöstä >.
  • PlayMemories Homen (Windows-versio) karttanäkymä ei enää ole käytettävissä Google Mapsin asetusmuutoksen takia. Voit käyttää markkinoilla saatavilla olevaa vastaavanlaista sovellusta.
  • Facebook-lataustoimintoa ei voi käyttää enää Facebookin asetusmuutoksen takia.

Liittyvät sivustot

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop avulla voidaan säätää ja kehittää RAW-muotoisia kuvia tietokoneella tai ottaa kuvia kauko-ohjatusti tietokoneesta käsin, kun se on yhdistetty kameraan (jaettu kuvaus).
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile on ilmainen sovellus, jonka avulla voit siirtää kuvia älypuhelimeen ja kuvata kauko-ohjauksella käyttämällä Sony Wi-Fi -yhteensopivaa kameraa.
Page top