De camera op afstand bedienen

Bedieningsscherm op de smartphone

Het volgende scherm is een voorbeeld. De items die worden afgebeeld en kunnen worden geconfigureerd, kunnen verschillen afhankelijk van de camera die u gebruikt.

• Live View-weergave roteren
  • Zoom
  • Witbalans, Scherpstellingsfunctie
  • Instellingen ononderbroken opnemen, Snelheid ononderbroken opnemen
  • Zelfportretmodus, Beelden in camera bekijken
  • Weegave omschakelen
    Tik hierop om de weergave om te schakelen tussen het volledige scherm, het instelmenuscherm, enz.
  • Opnamefunctie, Videosluitertijd, Diafragmawaarde, Belichtingscompensatie, ISO-gevoeligheid
  • Diverse instelmenu's
  • Ontspanknop

Enkele opname

Continue opname
    Schuif naar links om de ontspanknop in de ingedrukte stand te vergrendelen.

Film opnemen starten/stoppen

Opmerking

• De stilstaande beelden die zijn opgenomen met Opnemen op afstand worden, met uitzondering van sommige modellen, automatisch opgeslagen in smartphones met een resolutie van 2 megapixels.

• De video's die zijn opgenomen met Opnemen op afstand, worden niet opgeslagen in smartphones.

• Als u de camera's en een smartphone verbindt om de Intelligente afstandsbediening van PlayMemories Camera Apps te gebruiken, worden de instellingen voor RAW-data en beeldverhouding teruggesteld op de standaardinstellingen. Als u instellingen wilt gebruiken die anders zijn dan de standaardinstellingen, maakt u opnieuw de gewenste instellingen.

• Sommige camera's kunnen bepaalde opnamefuncties niet gebruiken, zoals de functie Superieur automatisch.