Locatiegegevens toevoegen - Handeling

Weergave op de camera tijdens het opnemen

Wanneer deze twee pictogrammen op het LCD-scherm worden weergegeven, dan worden de locatiegegevens aan de beelden toegevoegd.

• : de camera is de locatiegegevens aan het verkrijgen.
  • : de camera kan de locatiegegevens niet verkrijgen.
  • : de Bluetooth-verbinding met de smartphone is tot stand gebracht.
  • : de Bluetooth-verbinding met de smartphone is niet tot stand gebracht.
  • De locatie-informatie kan worden gekoppeld wanneer Imaging Edge Mobile geopend is op uw smartphone zelfs wanneer het scherm van de smartphone uit staat. Echter, als de camera enige tijd uitgeschakeld is geweest, kan de locatie-informatie niet onmiddellijk worden gekoppeld nadat u de camera weer hebt ingeschakeld. In dat geval wordt de locatie-informatie onmiddellijk gekoppeld als u het scherm Imaging Edge Mobile op de smartphone opent.
  • Als Imaging Edge Mobile niet actief is, zoals wanneer de smartphone herstart wordt, start u Imaging Edge Mobile om de koppeling van de locatiegegevens te hervatten.

Weergave op de camera tijdens het afspelen

• De breedte- en lengtegraad van de locatie worden onderaan links weergegeven.

De locatiegegevenskoppeling uitschakelen

• Om het gebruik van de camera uit te schakelen, drukt u op de menuknop en selecteert u [Netwerk/Draadloos] > [Bluetooth-instelling.] > [Bluetooth-functie] > [Uit].
  • Om het gebruik van de smartphone uit te schakelen, start u Imaging Edge Mobile, selecteert u [Locatiegegevenskoppeling], en schakelt u haar uit.
  • Zelfs na het uitschakelen van [Locatiegegevenskoppeling] blijven de locatiegegevens en zijn ze actief tot wanneer het -pictogram op de camera verschijnt.

Probleemoplossing naargelang de weergegeven pictogrammen

Locatiegegevens-pictogram: Geen weergave
Bluetooth-pictogram: Geen weergave
Oplossing: Schakel de Bluetooth-functie van de camera in.

Locatiegegevens-pictogram: Geen weergave
: Bluetooth niet verbonden
Oplossing: Schakel de locatiegegevenslink op de camera in.

: Locatiegegevens niet verkregen
: Bluetooth niet verbonden
Oplossing: Start Imaging Edge Mobile en schakel de locatiegegevenskoppeling in.

: Locatiegegevens niet verkregen
: Bluetooth verbonden
Oplossing: Het kan ongeveer een minuut duren tot de smartphone een verbinding tot stand brengt met de camera. Als de verbinding na een minuut nog niet tot stand is gebracht, bevestigt u dat de locatiegegevens-instelling actief is op de smartphone, of dat de smartphone de huidige locatie op een kaart kan verkrijgen.