Overdragen wanneer de camera is uitgeschakeld (Voed. AAN/UIT op afstand camera)

Zelfs als de camera is uitgeschakeld, kunt u hem tijdelijk inschakelen met behulp van de functie cameravoeding AAN/UIT op afstand, en de beelden op de camera doorlopen en overdragen met behulp van een smartphone. U kunt de camera bedienen zonder hem uit uw tas te halen.

• De functie cameravoeding AAN/UIT op afstand vereist een Bluetooth-verbinding. Schakel van tevoren de Bluetooth-functie in op de smartphone.
  • Deze functie is mogelijk niet beschikbaar afhankelijk van het materiaal van het voorwerp waar de camera zich in bevindt, zoals een metalen koffer.
  • Op de ILCE-7RM5/7M4, nadat u de camera-instellingen hebt geconfigureerd zoals hieronder aangegeven, kunt u beelden bekijken en overdragen die op de camera zijn opgeslagen ondanks dat deze is uitgeschakeld door eenvoudigweg Imaging Edge Mobile te openen en [Weergeven en importeren] te selecteren.
    • MENU → [Netwerk] → [Smartph.verbind.] → [Verb. tijdens str. UIT] → [Aan]
    • MENU → [Netwerk] → [Overdr./op afst.] → [PC-afstandsbedien.f.] → [PC-afstandsbedien.] → [Uit]
    • MENU → [Netwerk] → [Bluetooth] → [Bluetooth-functie] → [Aan]

Voorbereidingen – paren

Wanneer u deze functie voor het eerst gebruikt, moeten de camera en de smartphone van tevoren aan elkaar worden gepaard.

1. 1. Verbind de camera en de smartphone met elkaar (Imaging Edge Mobile).
  2. 2. Open Imaging Edge Mobile en open het scherm Live View op de camera.
  3. 3. Selecteer [MENU] → [Voed. AAN/UIT op afstand camera].
    • Deze functie is niet beschikbaar op uw camera als [Voed. AAN/UIT op afstand camera] niet wordt afgebeeld op de smartphone.
  4. 4. Op de camera, selecteer [MENU] → [Netwerk] → [Bluetooth] / [Bluetooth-instelling.] → [Bluetooth-functie] → [Aan].
  5. 5. Op de camera, selecteer [MENU] → [Netwerk] → [Smartph.verbind.] / [Overdr./op afst.] / [Fnct Naar smart. verz] → [Verb. tijdens str. UIT] → [Aan].
  6. 6. Op de camera, selecteer [MENU] → [Netwerk] → [Bluetooth] / [Bluetooth-instelling.] → [Koppeling].
  7. 7. Op de smartphone, selecteer de camera die u wilt paren wanneer deze wordt weergegeven op het scherm [Voed. AAN/UIT op afstand camera].

Dit pictogram wordt afgebeeld wanneer de camera en de smartphone niet eerder aan elkaar zijn gepaard.

8. 8.Wanneer [Verbinding vanaf apparaat toelaten?] wordt afgebeeld, selecteert u [OK].

Beelden doorlopen en overdragen met behulp van een smartphone

Met deze functie kunt u de camera inschakelen en beelden doorlopen en overdragen met behulp van een smartphone. De camera moet als volgt worden ingesteld voordat u deze functie gebruikt.

• MENU → [Netwerk] → ([Overdr./op afst.]) → [PC-afstandsbedien.f.] → [PC-afstandsbedien.] → [Uit]
  • MENU → [Netwerk] → [Bluetooth] / [Bluetooth-instelling.] → [Bluetooth-functie] → [Aan]
  • MENU → [Netwerk] → [Smartph.verbind.] / [Overdr./op afst.] / [Fnct Naar smart. verz] → [Verb. tijdens str. UIT] → [Aan]
  1. 1. Open Imaging Edge Mobile, selecteer [Voed. AAN/UIT op afstand camera] en selecteer welke camera moet worden ingeschakeld.

2. 2. Doorloop de beelden en draag ze naar wens over.

3. 3. Nadat u klaar bent met de bediening, keert u terug naar het bedieningscherm van voeding op afstand, en tikt u op om de camera uit te schakelen.