Ondersteunde camera's

In de onderstaande lijst vind je camera's die worden ondersteund door Transfer & Tagging en de functies die beschikbaar zijn voor elke camera.

Model Beelden importeren Voorkeursinstellingen voor FTP-upload en instellingen voor FTP-import laden in de camera *8
Draadloos importeren via FTP-overdracht Importeren via USB-tethering *11 Importeren via ethernet-tethering *12 Camera Wi-Fi settings FTP-overdracht op de achtergrond *2 Importeren via USB-massaopslagverbinding *3 Gesproken memo's die zijn opgenomen op de camera importeren en automatisch omzetten naar tekst *4
ILCE-1 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *16 ✔ *5 ✔ *7
ILCE-9M3 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *10 ✔ *7
ILCE-9M2     ✔ *5 ✔ *7
ILCE-9 *1     ✔ *6
ILCE-7RM5 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *16 ✔ *5
ILCE-7RM4A       ✔ *5
ILCE-7RM4       ✔ *5
ILCE-7RM3A         ✔ *5
ILCE-7RM3         ✔ *5
ILCE-7SM3 *9 ✔ *15 ✔ *13, 15 ✔ *14, 15 ✔ *17 ✔ *5
ILCE-7CR ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *10
ILCE-7CM2 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *10
ILCE-7C       ✔ *10
ILCE-7M4 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *16 ✔ *5
ILCE-7M3       ✔ *18 ✔ *5   ✔ *18
  • *1 U moet de systeemsoftware van de camera updaten naar versie 5.0 of hoger.
  • *2 Om de functie FTP-overdracht in de achtergrond te gebruiken, zet u [Autom. FTP-overdracht] of [Autom. overdracht] in [FTP-overdrachtsfnct.] op [Aan].
  • *3 Beschikbaar op Android-smartphones met ondersteuning voor de USB Host-functie, een USB-C-aansluiting en de massaopslagklasse, of op iPhones of iPads. Op een iPhone of iPad kan een Lighting-naar-USB-3-camera-adapter of een USB-C-naar-USB-adapter van Apple nodig zijn. Raadpleeg voor meer informatie de pagina "Gebruiksaanwijzing".Android iPhone/iPad
  • *4 De gesproken memo wordt niet omgezet naar tekst als uw smartphone niet is verbonden met het internet, of buiten het Google-servicegebied is. Gebruik in dat geval het toetsenbord om de gesproken memo in te voeren als tekst.
  • *5 (alleen Android) Een in de winkel verkrijgbare USB Type-C-kabel (C-C) of USB-adapter met een Type-A concaaf-zijde en een Type-C convex-zijde is noodzakelijk.
  • *6 (alleen Android) Een in de winkel verkrijgbare USB-adapter met een Type-A concaaf-zijde en een Type-C convex-zijde is noodzakelijk.
  • *7 Gesproken memo's langer dan 50 seconden kunnen niet worden omgezet naar tekst.
  • *8 Als [Locatiegegevenskoppeling] is ingesteld op [Aan] in Creators’ App of Imaging Edge Mobile, zal deze functie niet beschikbaar zijn. Stel dit van tevoren in op [Uit].
  • *9 Voor Android-smartphones: Transfer & Tagging versie 1.2.1 of later zijn vereist.
  • *10 (alleen Android) Een in de winkel verkrijgbare USB Type-C-kabel (C-C) is noodzakelijk.
  • *11 Het wordt aanbevolen een smartphone en een USB-kabel met ondersteuning voor de USB PD (USB Power Delivery)-norm te gebruiken.
  • *12 Beschikbaar op een smartphone die draait op Android 11 of hoger. Een in de winkel verkrijgbare LAN-kabel en USB (Type-C)-LAN-conversieadapter zijn noodzakelijk.
  • *13 U moet de systeemsoftware van de camera updaten naar versie 1.0.2 of hoger.
  • *14 Een in de winkel verkrijgbare USB (Type-C)-LAN-conversieadapter is noodzakelijk.
  • *15 De volgende apparaten ondersteunen het importeren van HEIF-beelden: iPhone 8 of hoger, iPad Pro 11-inch, iPad Pro 12.9-inch 3e generatie of hoger, iPad 8e generatie of hoger, iPad mini 5e generatie of hoger, en iPad Air 3e generatie of hoger.
  • *16 U moet de systeemsoftware van de camera updaten naar versie 2.00 of hoger.
  • *17 U moet de systeemsoftware van de camera updaten naar versie 3.00 of hoger.
  • *18 U moet de systeemsoftware van de camera updaten naar versie 4.00 of hoger.
  • Afhankelijk van uw land of regio zijn sommige producten niet beschikbaar.