Stödda kameror

Följande lista visar vilka kameror som stöds av Transfer & Tagging och vilka funktioner som finns tillgängliga för varje kamera.

Modell Bildöverföring Inläsning av FTP-uppladdningsförinställningar och FTP-importinställningar till kameran. *8
Trådlös import via FTP Import via USB-tjudring *11 Import via Ethernet-tjudring *12 Camera Wi-Fi settings Bakgrundsöverföring med FTP *2 Import via USB-masslagringsanslutning *3 Import av röstmemon som är inspelade på kameran och automatisk omvandling till text *4
ILCE-1 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *16 ✔ *5 ✔ *7
ILCE-9M3 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *10 ✔ *7
ILCE-9M2     ✔ *5 ✔ *7
ILCE-9 *1     ✔ *6
ILCE-7RM5 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *16 ✔ *5
ILCE-7RM4A       ✔ *5
ILCE-7RM4       ✔ *5
ILCE-7RM3A         ✔ *5
ILCE-7RM3         ✔ *5
ILCE-7SM3 *9 ✔ *15 ✔ *13, 15 ✔ *14, 15 ✔ *17 ✔ *5
ILCE-7CR ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *10
ILCE-7CM2 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *10
ILCE-7C       ✔ *10
ILCE-7M4 ✔ *15 ✔ *15 ✔ *14, 15 ✔ *16 ✔ *5
ILCE-7M3       ✔ *18 ✔ *5   ✔ *18
  • *1 Kamerans systemmjukvara måste uppdateras till Ver. 5.0 eller senare.
  • *2 För att använda funktionen för FTP-överföring i bakgrunden, ställ in [Auto FTP-överföring] eller [Auto överföring] under [Funk. för FTP-överf.] på [På].
  • *3 Går att använda på iPhone och iPad, samt på Android-smartphones med stöd för USB Host-funktion, USB-C-uttag, och Mass Storage Class. För en iPhone eller iPad kan det behövas en Lightning till USB 3-kameraadapter eller en USB-C till USB-adapter från Apple. Se sidan "Hur man använder" för närmare detaljer.Android iPhone/iPad
  • *4 Röstmemon omvandlas inte till text om smartphonen inte är ansluten till internet, eller utanför Googles serviceområde. Använd i så fall tangentbordet för att mata in innehållet i röstmemot som text.
  • *5 (endast Android) En kommersiellt såld USB Type-C-kabel (C-C) eller USB-omvandlingsadapter med en konkav Type-A-sida och en konvex Type-C-sida krävs.
  • *6 (endast Android) En kommersiellt såld USB-omvandlingsadapter med en konkav Type-A-sida och en konvex Type-C-sida krävs.
  • *7 Röstmemon som är längre än 50 sekunder går inte att omvandla till text.
  • *8 Om [Länkning av platsinformation] är satt till [På] i Creators’ App eller Imaging Edge Mobile kommer denna funktion inte att vara tillgänglig. Ändra inställningen till [Av] i förväg.
  • *9 För Android-smartphoner: Kräver Transfer & Tagging 1.2.1 eller senare.
  • *10 (endast Android) En kommersiellt såld USB Type-C-kabel (C-C) krävs.
  • *11 Vi rekommenderar att du använder en smartphone och en USB-kabel som stöder USB PD (USB Power Delivery)-standarden.
  • *12 Går att använda på smartphones med Android 11 och senare. Det behövs en LAN-kabel och en USB (Type-C)-LAN-omvandlingskabel som finns i handeln.
  • *13 Kamerans systemprogramvara behöver uppdateras till Ver. 1.0.2 eller senare.
  • *14 Det behövs en USB (Type-C)-LAN-omvandlingskabel som finns i handeln.
  • *15 Följande apparater stöder import av HEIF-bilder: iPhone 8 och senare, iPad Pro 11 tum, iPad Pro 12,9 tum 3:e generationen och senare, iPad 8:e generationen och senare, iPad mini 5:e generationen och senare, samt iPad Air 3:e generationen och senare.
  • *16 Kamerans systemmjukvara måste uppdateras till Ver. 2.00 eller senare.
  • *17 Kamerans systemmjukvara måste uppdateras till Ver. 3.00 eller senare.
  • *18 Kamerans systemmjukvara måste uppdateras till Ver. 4.00 eller senare.
  • Somliga produkter finns inte tillgängliga i alla länder eller områden.