Inställning av önskade funktioner för ratten genom att tillfälligt växla funktioner

Det går att tillfälligt ändra funktionerna för flera rattar* samtidigt till funktionerna som du tilldelat till dem. På så sätt blir det lätt att justera värdet för de funktionerna genom att vrida på rattarna.

* Följande rattar går att ändra tillfälligt.

1. Manöverratten
  2. Styrratten

Min ratt-inställning

Inställning av kameran

1. [Min ratt-inställning]

MENU → (Kamerainst.2) → [Min ratt-inställning] → tilldela önskade funktioner till rattarna från [Min ratt 1] till [Min ratt 3].

2. Spec.knapp

MENU → (Kamerainst.2) → [StillbilderSpec.knapp]* → välj knapp att använda för att aktivera Min ratt, och välj sedan ett Min ratt-inställningsnummer för hämtning och ett Min ratt-omställningsschema.

* Denna funktion går att ställa in separat för stillbildstagning och filminspelning.

Guide till hur man använder kameran

Inställningsexempel

För att flytta inställningsramar med hjälp av rattarna går det ställa in rattarna för att flytta ramarna i höjdled och sidled med dessa inställningar.

1. Tilldela [Lås Min ratt 1]-funktionen till en specialknapp.
  2. Ställ in styrratten på [Flytta AF-punkt:U/N].
  3. Ställ in manöverratten på [Flytta AF-punkt:V/H].

*Menyskärmsbilderna på den här webbsidan är förenklade för visningsändamål, och motsvarar inte exakt vad som faktiskt visas på kamerans bildskärm.