Justering av AF-hastigheten tills motivet är skarpt

Vid filminspelning går det att ställa in skärpeinställningshastigheten för motiv i skärpeinställningsområdet med hjälp av punkten [FilmerAF-hastighet].

AF-hastighet (filmer)

Inställning av kameran

1. [Fokusläge]

MENU → (Kamerainst.1) → [Fokusläge] → [AF-C].

2. [FilmerAF-hastighet]

MENU → (Kamerainst.2) → [FilmerAF-hastighet] → önskad inställning.

Relaterad kamerahjälpguide

Guide till hur man använder kameran

Inställning av [FilmerAF-hastighet] efter tagningsförhållandena

[Snabb]
Detta läge är effektivt för att följa motiv som rör sig snabbt. Rekommenderas för sport eller andra scener med snabba rörelser.
[Standard]

Autofokuseringshastigheten ställs in på normal hastighet.

[Långsam]
Detta läge är effektivt för att följa motiv på ett smidigt sätt.
Tips

När detta läge används tillsammans med [FilmerKänsl. AF-spårn.] går det att skräddarsy inställningarna på optimalt sätt för motiven eller scenerna du vill filma.

Kompatibla objektiv

[FilmerKänsl. AF-spårn.] och [FilmerAF-hastighet] går inte att använda med objektiv som inte är kompatibla med fasavkännings-AF.

Klicka på listan över objektivkompatibilitetsinformation för att se vilka objektiv som är kompatibla.

• Objektiv utan anmärkningar om fasavkännings-AF eller Snabb hybrid-AF är kompatibla.
  • Objektiv som är listade som inkompatibla med fasavkännings-AF eller Snabb hybrid-AF är inte kompatibla med denna funktion.
  • För objektiv som är listade som kompatibla med fasavkännings-AF eller Snabb hybrid-AF efter uppdatering, uppdatera objektivets firmware.

*Menyskärmsbilderna på den här webbsidan är förenklade för visningsändamål, och motsvarar inte exakt vad som faktiskt visas på kamerans bildskärm.