Valokuvien ja videoiden toistaminen muista laitteista kotiverkossa

Voit toistaa PlayMemories Home -sovelluksessa olevia valokuvia ja videoita muissa kotiverkkoon kytketyissä laitteissa.

1. Valitse [Työkalut] - [Asetukset] ja tee asetukset [Kotiverkko]-ikkunassa.

2. Muodosta laitteesta yhteys kotiverkkoon.

3. Noudata näytön ohjeita.

[Vinkki]

- Voit lähettää (heittää) haluamasi mediatiedoston näytettäväksi jossakin muussa kotiverkkoon kytketyssä laitteessa näyttämällä haluamasi tiedoston PlayMemories Home -sovelluksessa ja valitsemalla [Heitä].