Imaging Edge Desktop

Een bureaubladapplicatie die de kwaliteit en efficiëntie verbetert van productiewerk

Downloaden Functies/technische gegevens Ondersteunde apparaten Gebruiksaanwijzing Veelgestelde vragen

Wat is Imaging Edge Desktop?

Imaging Edge Desktop is een bureaubladapplicatie die de drie functies van de Imaging Edge-serie (Remote, Viewer en Edit) integreert in één. Op het Home-scherm kunt u taken uitvoeren, zoals het starten en updaten van elke functie, inloggen op uw account en controleren van meldingen.

Updates

• 20-10-2020
    Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) 3.0.01 is uitgebracht.
    • Het probleem waarbij de helderheid niet correct was na het veranderen naar een bepaalde Creat. uitstraling met behulp van Edit is opgelost.
    • Andere problemen zijn opgelost.
  • 29-7-2020
    Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) 3.0 is uitgebracht.
    • Helderheid, vervaging en scherptebereik toegevoegd aan opties van Edit.
    • Ondersteuning voor ILCE-7SM3 toegevoegd. HEIF-beelden kunnen niet worden weergegeven of bewerkt.
    • (Toegevoegd op 14-9-2020) Om HEIF-bestanden te converteren naar het JPEG- of TIFF-formaat, gebruikt u HEIF Converter. HEIF Converter
  • 20-5-2020
    Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) 2.1.00 (Mac) is uitgebracht.
    • Ondersteuning voor macOS 10.15 toegevoegd.
    • Ondersteuning voor het vereenvoudigd maken van Time-lapse-films in macOS 10.15 toegevoegd.
  • 9-4-2020
  • 10-3-2020
    Imaging Edge Desktop 1.0.01 (Mac) is uitgebracht.
    • Enkele problemen verholpen.
  • 18-12-2019
  • 27-11-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 2.0.02 (Mac) is uitgebracht.
    • Enkele problemen verholpen.
  • 7-10-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 2.0.01 is uitgebracht.
    • Enkele problemen verholpen.
  • 7-8-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 2.0.00 is uitgebracht.
    • De beeldkwaliteit van de RAW-ontwikkeling is verbeterd.
    • Ondersteuning voor RAW-gegevens van de ILCE-7RM4.*
    • De prestaties van RAW-ontwikkeling en het op afstand maken van opnamen zijn verbeterd.
    • Ondersteuning voor het op afstand maken van opnamen met Wi-Fi-verbindingen.

* Wanneer u RAW-gegevens van de ILCE-7RM4 gebruikt, moet u de update naar de nieuwe versies uitvoeren.

• 30-1-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.4.00 is uitgebracht.
    • Ondersteunt het maken van time-lapse-films. (Viewer)
    • Ondersteunt het gebruik van de vergelijkingsweergave en de verzamelingsfunctie. U kunt nu makkelijker de gewenste foto's selecteren. (Viewer)
    • Ondersteunt het automatisch bijwerken voor Overlay weergeven. U kunt er stop-motion-films mee maken. (Remote)
    • Verbeterde stabiliteit. (Remote/Viewer/Edit)
  • 10-10-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.3.01 is uitgebracht.
    • Stabiliteit is verbeterd.

* Degenen die het product gebruiken waarvan de belangrijkste systeemsoftware-updates na 10 oktober 2018 uitkomen of de updates die later uitkomen, hebben Imaging Edge (Remote / Viewer / Edit) 1.3.01 of later nodig.

• 12-7-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.3.00 is uitgebracht.
    • Stabiliteit is verbeterd.
  • 8-5-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.2.00 is uitgebracht.
    • Opname-interval van 0,5 seconden is toegevoegd aan de instellingen voor pixelverschuiving-multi-opname.

* Het model (ILCE-7RM3) vereist een systeemsoftware-update (naar versie 1.10 of later).

• Stabiliteit is verbeterd.
  • 27-2-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.1.00 is uitgebracht.
    • Circa 10% snellere gegevensoverdracht voor opnamen op afstand vanaf pc.
    • Circa 65% snellere reactie voor aanpassing van RAW-beelden.
    • Verbeterde betrouwbaarheid bij gebruik van netwerkstation.
    • Verbeterde operabiliteit, detectie van stand (verticaal/horizontaal) tijdens opnamen op afstand, opgave belichtingstijd voor bulbopnamen, verbeterde functie voor beeldfilter, enz.

*1 De overdrachtssnelheid is gemeten met gebruikmaking van α7R III, SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) en ongecomprimeerd RAW (L: 7952 x 5304)+JPEG Extra fine.

*2 Gemeten met: CPU Intel® Core™ i7-6700 Processor 3.40GHz, geheugen 8 GB, OS Windows® 7 Professional en ongecomprimeerd RAW (α7R III, L: 7952 x 5304)

• 14-12-2017
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.0.01 is uitgebracht.
    • Het probleem waarbij in het midden van een beeld een zwarte vlek kon verschijnen bij het ontwikkelen van een RAW-bestand, is opgelost.
    • Het probleem waarbij de opnamedatum en -tijd niet werden opgenomen in een JPEG-bestand wanneer een JPEG werd uitgevoerd vanuit een RAW-bestand dat is vastgelegd met ILCE-9 of ILCE-7RM3, is opgelost.
    • Het probleem waarbij onder bepaalde omstandigheden lijnen werden weergegeven in de uitvoer van beelden bij het ontwikkelen van een RAW-bestand, is opgelost.
    • Andere problemen zijn opgelost.

* De instellingen van [Kleurbeheer (Beeldschermprofiel)] en [Doel opslagmap en bijbehorend extern programma in “Remote”] die zijn ingesteld in Ver.1.0.00 worden opnieuw ingesteld door de update. Stel deze instellingen opnieuw in na de update. (alleen Windows®)

• 16-11-2017
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.0.00 is uitgebracht.

Downloaden en installeren

1. Download vanaf de download-website het exe- of dmg-bestand.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
    Voor Windows: Imaging Edge Desktop wordt op uw computer geïnstalleerd en het Home-scherm wordt automatisch weergegeven.
    Voor Mac: Een map met daarin het bestand "ied_x_x_xx.pkg" wordt geopend. Dubbelklik op "ied_x_x_xx.pkg" om Imaging Edge Desktop te installeren. Nadat het is geïnstalleerd, start u het door (Imaging Edge Desktop) te selecteren in de applicatiemap.

Als de knop [Downloaden] wordt weergegeven op het Home-scherm

Remote/Viewer/Edit is nog niet geïnstalleerd op de computer.

1. Klik op [Downloaden].
    De functie Remote/Viewer/Edit wordt gedownload. Slechts één bestand wordt gedownload.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (exe of "IE_INST.pkg").

Als de knop [Bijwerken] wordt weergegeven op het Home-scherm

Remote/Viewer/Edit is reeds geïnstalleerd en er is een update beschikbaar.

1. Klik op [Bijwerken].
    Het updatebestand voor de functie Remote/Viewer/Edit wordt gedownload. Slechts één bestand wordt gedownload.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (exe of "IE_INST.pkg").

Als de knop [Downloaden] en de knop [Bijwerken] beide niet worden weergegeven op het Home-scherm

De meest recente versie van Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) is geïnstalleerd. Gebruik deze versie.