SAL85F28

Fully compatibleHelt kompatibelCompatible with restrictionsKompatibel, men med begränsningar

DSLR-

ILCA-

SLT-

E-fattning

* Du måste använda en monteringsadapter. Om du vill visa detaljerna för en produkt du vill använda väljer du den.
Fully compatibleHelt kompatibelCompatible with restrictionsKompatibel, men med begränsningar

ILCE-

NEX-

Lens-style-kameror

NEX-VG

E-fattning

* Du måste använda en monteringsadapter. Om du vill visa detaljerna för en produkt du vill använda väljer du den.
Fully compatibleHelt kompatibelCompatible with restrictionsKompatibel, men med begränsningar

Professionell kamera

Var denna artikel till någon hjälp?
Vi gör en enkel undersökning för att ytterligare förbättra våra tjänster. Vi skulle uppskatta mycket om du svarar på undersökningen.
Dina svar kommer att användas för att ytterligare utveckla och förbättra våra produkter/tjänster. Undersökningssvaren kommer att behandlas statistiskt och kommer inte att lämnas ut på ett sådant sätt att någon individ kan identifieras.