De zoom gebruiken (behalve optische zoom)

Een andere zoomfunctie dan de optische zoom kan verder verwijderde onderwerpen in het zicht brengen.Kies uit de volgende typen zoom.

Zoominstelling

De camera instellen

[Zoom-instelling]

MENU → (Camera- instellingen2) → [Zoom-instelling] → gewenste instelling.

Gids voor het gebruik van de camera

Zoom

Vergroot tijdens het opnemen beelden met de W/T-(zoom)knop.

Wanneer u de W/T-(zoom)knop naar de T-kant beweegt, zal de camera inzoomen, en wanneer u de knop naar de W-kant beweegt, zal de camera uitzoomen.

Hint

• Wanneer [Enkel optische zoom], is ingesteld op iets anders dan [Zoom-instelling], kunt u het zoombereik van de optische zoom overschrijden bij het zoomen van beelden.

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.