Inställning av ISO-värdet

ISO-värdet går att ställa in i förhållande till ljusstyrkan där du tar bilder. Använd följande funktion för att ställa in ISO-värdet.

ISO

Inställning av kameran

1. [ISO]

MENU → (Kamerainst.1) → [ISO] → önskad inställning.

Relaterad kamerahjälpguide

Guide till hur man använder kameran

ISO

Multi Frame brusred.

Används för att skapa en bild med mindre störningar genom att kombinera en serie bilder. Tryck på höger sida på styrratten för att tända inställningsskärmen, och välj sedan önskat värde genom att trycka upptill/nedtill på styrratten.

ISO AUTO

Känsligheten ställs automatiskt in baserat på ljusstyrkan.

ISO 80 - ISO 12800

Används för att ställa in önskad känslighet för hand. Ju högre värde, desto högre känslighet.

• På mörka ställen kan slutartiden bli längre. Det medför risk för skakningsoskärpa, eller rörelseoskärpa om motivet rör sig snabbt. Du kan minska slutartiden genom genom att ställa in ett högre ISO-värde, vilket kan hjälpa mot sådana problem.
  • Vid högre ISO-inställningar ökar störningarna i bilden.

*Menyskärmsbilderna på den här webbsidan är förenklade för visningsändamål, och motsvarar inte exakt vad som faktiskt visas på kamerans bildskärm.