Andra zoomfunktioner än den optiska zoomen

Med de andra zoomfunktionerna än den optiska zoomen går det att förstora mer avlägsna motiv. Välj mellan följande zoomtyper.

Zoominställning

Inställning av kameran

[Zoominställning]

MENU → (Kamerainst.2) → [Zoominställning] → önskad inställning.

Guide till hur man använder kameran

Zoom

Zväčšite zábery pomocou ovládača W/T (zoom) pri snímaní.

När man flyttar W/T-zoomknappen mot T-sidan zoomar kameran in, och när man flyttar knappen mot W-sidan zoomar kameran ut.

Tips

• När punkten [Endast optisk zoom] är inställd på något annat än [Zoominställning] går det zooma in bilden även utanför det optiska zoomområdet.

*Menyskärmsbilderna på den här webbsidan är förenklade för visningsändamål, och motsvarar inte exakt vad som faktiskt visas på kamerans bildskärm.