De ISO instellen

De ISO-waarde kan worden ingesteld overeenkomstig de helderheid van de plaats waar u opneemt. Om de ISO-waarde in te stellen, gebruikt u de volgende functie.

ISO

De camera instellen

1. [ISO]

MENU → (Camera- instellingen1) → [ISO-instelling] → [ISO] → gewenste instelling.

Helpgids voor deze camera

Gids voor het gebruik van de camera

ISO

NR Multi Frame

Creëert een beeld met minder ruis door ononderbroken opnamen te combineren. Druk op de rechterkant van het besturingswiel om het instelscherm af te beelden, en selecteer daarna de boven-/onderkant om een waarde te selecteren.

ISO AUTO

De gevoeligheid wordt automatisch ingesteld aan de hand van de helderheid.

ISO50 - ISO102400

Stel handmatig de gewenste gevoeligheid in. Een hogere waarde zorgt voor een grotere gevoeligheid.

• In een donkere omgeving kan de sluitertijd langer zijn. Camerabewegingen kunnen zich voordoen en onderwerpbewegingen kunnen optreden bij snelbewegende onderwerpen. U kunt de sluitertijd verkorten door een hogere ISO-waarde in te stellen waardoor deze problemen kunnen worden ondervangen.
  • Bij een hogere ISO-waarde, neemt de beeldruis toe.

Hint

Het beschikbare bereik van de ISO-waarde beperken wanner de ISO handmatig wordt ingesteld

Helpgids voor deze camera

De sluitertijd instellen waarop de ISO-waarde begint te veranderen wanneer [ISO AUTO] is geselecteerd

Helpgids voor deze camera

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.