De toegang tot veelvuldig gebruikte menuonderdelen naar wens aanpassen

Naast het toewijzen van veelvuldig gebruikte functies aan customknoppen, hebt u ook toegang tot gewenste functies in de volgende menu's.

• Druk op de Fn (Functie)-knop voor toegang tot maximaal 12 functies die onderaan de monitor worden afgebeeld.
  • Door functies te kiezen die u minder vaak gebruikt dan de functies van de customknoppen en deze toe te wijzen aan dit menu, hebt u toegang tot deze functies zonder MENU te gebruiken.
  • Maximaal 30 onderdelen kunnen worden geregistreerd in (Mijn Menu) in MENU.
  • Bespaar tijd door rechtstreekse toegang ertoe in plaats van ernaar te zoeken in menu's.

Functiemenu

De camera instellen

1. [Instell. functiemenu]

Nadat u MENU → (Camera- instellingen2) → [Instell. functiemenu] hebt geselecteerd, selecteert u een functie om te veranderen, en selecteert u daarna de gewenste functie.

Gids voor het gebruik van de camera

Functies die beschikbaar zijn voor het functiemenu.

* U kunt controleren welke functies kunnen worden ingesteld op het functiemenu door op de pijlen te klikken aan de linker- en rechterkanten van het onderstaande scherm om het selectiescherm te veranderen.

Mijn Menu

De camera instellen

1. Mijn Menu

Nadat u MENU → (Mijn Menu) → [Item toevoegen] hebt geselecteerd, selecteert u de onderdelen die u wilt toevoegen, en selecteert u daarna een positie om ze aan toe te voegen.

Helpgids voor deze camera

Gids voor het gebruik van de camera

Onderdelen

Geregistreerde menuonderdelen rangschikken
  • Nadat u MENU → (Mijn Menu) → [Item sorteren] hebt geselecteerd, selecteert u de onderdelen die u wilt verplaatsen, en selecteert u daarna de nieuwe positie.
Geregistreerde menuonderdelen verwijderen
  • Nadat u MENU → (Mijn Menu) → [Item verwijderen] hebt geselecteerd, selecteert u de onderdelen die u wilt verwijderen, en drukt u daarna op het midden van het besturingswiel.
Helpgids voor deze camera

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.