Gewenste functies toewijzen aan de knop voor bediening door tijdelijk de functies om te wisselen

De functies van meerdere knoppen/wielen* kunnen tijdelijk worden veranderd in uw gewenste functies. Hierdoor wordt het gemakkelijk om de instelwaarden van die functies aan te passen door de knoppen/wielen te draaien.

* De functies van de volgende knoppen/wielen kunnen tijdelijk worden veranderd.

1. Besturingsknop
  2. Besturingswiel

Mijn draaikn.-instell.

De camera instellen

1. [Mijn draaikn.-instell.]

MENU → (Camera- instellingen2) → [Mijn draaikn.-instell.] → wijs de gewenste functies toe aan de knoppen/wielen [Mijn draaiknop 1] tot en met [Mijn draaiknop 3].

2. Eigen toets

MENU → (Camera- instellingen2) → [Stilstaande beeldenEigen toets]* → selecteer een knop die wordt gebruikt voor het inschakelen van Mijn knop en selecteer daarna een instelnummer van Mijn knop dat u wilt oproepen en een schakelpatroon van Mijn knop.

* De functie kan afzonderlijk worden toegewezen voor het opnemen van stilstaande beelden en het opnemen van bewegende beelden.

Gids voor het gebruik van de camera

Instelvoorbeelden

Om scherpstelkaders te verplaatsen door knoppen/wielen te draaien, kunt u de knoppen/wielen instellen op het horizontaal en verticaal verplaatsen van kaders met deze instellingen.

1. Wijs [Mijn dr.kn. 1 wissel.] toe aan een customknop.
  2. Zet het besturingswiel in de stand AF-p.verpl:omh/oml.
  3. Zet de besturingsknop in de stand AF-punt verpl.: l/r.

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.