De taal, datum en tijd instellen

Het instelscherm voor de taal, datum en tijd wordt automatisch afgebeeld wanneer u dit apparaat voor het eerst inschakelt, wanneer u het apparaat terugstelt op de standaardinstellingen, of wanneer de ingebouwde, oplaadbare reservebatterij volledig leeg is.
Om de datum en tijd of de geografische locatie opnieuw in te stellen nadat de datum en tijd eerder zijn ingesteld, selecteert u MENU → (Instellingen) → [Datum/tijd instellen] of [Tijdzone instellen].

Gebruik de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel en de middenknop om de instellingen aan te passen.

De datum/tijd instellen wanneer de camera voor het eerst wordt ingeschakeld of na het initialiseren van de camera

1. De camera inschakelen

Zet de ON/OFF (aan/uit)-schakelaar in de stand ON.
    Het instelscherm voor de taal wordt afgebeeld en daarna wordt het instelscherm voor de datum en de tijd afgebeeld.

Selecteer uw taal en druk daarna op het midden van het besturingswiel. Controleer of [Enter] is geselecteerd op het scherm, en druk daarna op het midden.

2. Instelgebied

Selecteer de gewenste geografische locatie en druk daarna op het midden.

3. De zomertijd instellen

Selecteer [Zomertijd] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.
    Selecteer [Aan] of [Uit] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.

4. 日付と時刻を設定する

Selecteer [Datum/Tijd] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.

Het instelscherm voor [Datum/Tijd] wordt afgebeeld.

Selecteer een onderdeel dat u wilt instellen door op de linker-/rechterkant van het besturingswiel te drukken.

Stel de numerieke waarde in door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken.
    Middernacht wordt aangeduid als 12:00 AM en 12 uur 's middags als 12:00 PM wanneer u [Datum/Tijd] instelt.

Druk op het midden van het besturingswiel nadat u klaar bent met instellen.

5. Het weergaveformaat van de datum en tijd selecteren

Selecteer [Datumindeling] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.

Selecteer de volgorde van de datum door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken, en daarna op het midden te drukken.

6. De instellingen verlaten

Selecteer [Enter] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.

Het instellen van de datum en tijd is voltooid.

Helpgids voor deze camera

De datum en tijd opnieuw instellen

1. Het menuscherm afbeelden

Schakel de camera in en druk daarna op de MENU-knop.Het menuscherm wordt afgebeeld.

2. [Datum/tijd instellen] selecteren

Selecteer (Instellingen) → [Datum/tijd instellen] met behulp van de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel, en druk daarna op het midden.

3. De datum en tijd opnieuw instellen

Selecteer [Datum/Tijd] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.

Selecteer het onderdeel dat u wilt instellen door op de linker-/rechterkant van het besturingswiel te drukken. Verander de numerieke waarden door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken.
    Middernacht wordt aangeduid als 12:00 AM en 12 uur 's middags als 12:00 PM wanneer u [Datum/Tijd] instelt.
    Nadat elk onderdeel is ingesteld, drukt u op het midden van het besturingswiel.

Het instellen van de datum en tijd is voltooid.