Bewegende beelden opnemen

Hieronder volgt de procedure voor het opnemen van bewegende beelden in [Slim automatisch] (hiermee kunt u bewegende beelden opnemen met automatische scèneherkenning).

1. De camera inschakelen

Zet de ON/OFF (aan/uit)-schakelaar in de stand ON.

2. De bewegend-beeldopnamefunctie selecteren

Druk op de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop om de bewegend-beeldopnamefunctie te selecteren.
    Het volgende pictogram wordt linksboven op de monitor afgebeeld in de bewegend-beeldopnamefunctie.

3. [Slim automatisch] selecteren

MENU → (Camera- instellingen2) → [Opn.modus] → [Slim automatisch]

4. Het opnemen starten

Druk op de MOVIE-knop om het opnemen te starten.
    Het starten/stoppen van de bewegend-beeldopnamefunctie is in de standaardinstellingen toegewezen aan de MOVIE (bewegende beelden)-knop. U kunt starten met het opnemen van beelden vanuit de stilstaand-beeldopnamefunctie door op de MOVIE-knop te drukken.

5. Het opnemen stoppen

Druk nogmaals op de MOVIE-knop om het opnemen te stoppen.