MENU-onderdelen gebruiken

U kunt instellingen veranderen die betrekking hebben op alle camerabedieningen, waaronder opnemen, weergeven en bedieningsmethode. U kunt de camerafuncties ook uitvoeren vanaf het MENU.

1. Het menuscherm afbeelden

Schakel de camera in en druk daarna op de MENU-knop.

Het menuscherm wordt afgebeeld.

2. Het onderdeel selecteren dat u wilt instellen en de instelwaarde bevestigen

Selecteer het gewenste menuonderdeel door op de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel te drukken, of door het besturingswiel te draaien en daarna op het midden van het besturingswiel te drukken.
    Selecteer een onderdeel om in te stellen, en selecteer daarna de gewenste waarde met behulp van het besturingswiel. Druk op het midden om uw selectie te bevestigen.

Hieronder volgt de procedure voor het veranderen van [JPEG-kwaliteit] van [Fijn] naar [Extra fijn] in de stilstaand-beeldopnamefunctie.

Selecteer [JPEG-kwaliteit] met behulp van de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel, en druk daarna op het midden.

Selecteer [Extra fijn] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en daarna op het midden te drukken.

[JPEG-kwaliteit] is ingesteld op [Extra fijn].

Voorbereidingen en basisbedieningen