De Helpfunctie in camera gebruiken

[Helpfunct. in camera] beeldt beschrijvingen af van MENU-onderdelen, Fn (Functie)-onderdelen en instellingen.

1. Het MENU of Fn-onderdeel selecteren waarvan u een beschrijving wilt afbeelden

Schakel de camera in en druk op de MENU-knop of op de Fn (Functie)-knop.

Selecteer het onderdeel waarvan u een beschrijving wilt afbeelden door op de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel te drukken.

2. Beschrijvingen afbeelden

Druk op de (wis-) knop.
    De beschrijving van het onderdeel dat u in stap 1 hebt geselecteerd, wordt afgebeeld.