1. De applicatie installeren

1. Installeer Transfer & Tagging op uw mobiele apparaat.
  2. Start Transfer & Tagging en maak een Sony-account aan of meld u aan overeenkomstig de instructies.
    Zie "4. De onlinefunctie gebruiken" > "4.3. Een account registreren / Aanmelden" voor instructies.
  3. Wanneer het instellingenscherm voor het importeren van foto's wordt afgebeeld, gaat u naar “2. Verbinding maken en beelden importeren”.
  • Bij Android OS, als u deze app instelt als uitzondering voor de stroombesparing, zal bij blijven werken zelfs als de smartphone in de slaapstand staat.
  • Bij iOS, als de smartphone in de slaapstand wordt gezet of u een andere app uitvoert, onderbreekt de app bedieningen zoals importeren.