1. Installera applikationen

1. Installera Transfer & Tagging på din mobila enhet.
  2. Starta Transfer & Tagging och logga in på ditt Sony-konto eller skapa ett nytt konto enligt anvisningarna.
    För närmare detaljer, se “4. Hur man använder online-funktionerna” > “4.3. Registrera ett konto / Logga in”.
  3. När inställningsskärmen för import av stillbilder visas, gå vidare till "2. Anslutning och bildimport".
  • För Android: Om du ställer in den här appen som undantag för energisparning fungerar den även när smartphonen är i viloläge.
  • För iOS: Om smartphonen går över i viloläge eller du kör någon annan app, avbryts import och övriga manövrer i den här appen.