2. Anslutning och bildimport

Önskad bild måste importeras till smartphonen innan den går att använda för FTP-överföring, bildtextredigering, osv. i appen.

För att automatiskt lägga till tidigare skapade IPTC-metadata för bilder när de importeras

Före importen, välj de IPTC-metadata du vill lägga till under [Setting] > [Import] > [Embed IPTC metadata when importing] (Bädda in IPTC-metadata vid import). För närmare information, se “3.3. Lägga till IPTC-metadataförinställningar“.

För att överföra bilder till en smartphone under tagningens gång (Bakgrundsöverföring med FTP)

Följ proceduren som beskrivs under "2.1 Bildimport via FTP" för att importera bilder.

Observera:

• Bilder som importeras till smartphonen lagras i internminnet. Det går inte att lagra dem på ett kort som är isatt i smartphonen.
  • Det går inte att ändra bildstorleken när man importerar bilder. Originalbilderna överförs.