2.4. Konfigurera kamerans Wi-Fi-inställningar via din smartphone (stöds inte för vissa kameramodeller)

Vid konfigureringen av kamerans Wi-Fi-inställningar anger du information som SSID, lösenord och IP-adressinställning på din smartphone och därefter överförs denna information till kameran. På så sätt behöver du inte mata in information som SSID och lösenord manuellt på kameran.

Kamera som stöds
ILCE-1*1, 9M3, 7RM5*1, 7SM3*2, 7CR, 7CM2, 7M4*1
*1 : systemprogramvara ver. 2.00 eller senare
*2 : systemprogramvara ver. 3.00 eller senare
  1. Tryck på MENU [] → [Camera Wi-Fi settings] → [Next].
  2. Välj din kamera.
  3. När en lista över de åtkomstpunkter som detekteras av kameran visas väljer du den åtkomstpunkt eller kamera som du vill ansluta till.
  4. Ange lösenordet för åtkomstpunkten.
    • Om du valde [Other] ska du ange både SSID och lösenord.
  5. Tryck på [Next] för att ange åtkomstpunktens information.
    • När meddelandet [Set was completed.] visas är förfarandet klart.