Zoom

Het apparaat levert een hogere zoomvergroting door meerdere zoomfuncties te combineren.
De zoomtypes zijn de slimme-zoomfunctie, helder-beeld-zoomfunctie en digitale-zoomfunctie.
In dit gedeelte worden de stappen beschreven om te zoomen door het zoomtype (Zoombereik) in te stellen.

Zoombereik

De camera instellen

1. Stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop

Druk op de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop (A) om de opnamefunctie te selecteren (stilstaand-beeldopnamefunctie, bewegend-beeldopnamefunctie en vertraagde/versnelde opnamefunctie) waarvoor u het zoomtype wilt instellen.

2. [Zoombereik]

MENU → (Opname) → [Zoom] → [Zoombereik] → gewenste instelling.

* De monitor in de bewegend-beeldopnamefunctie wordt hier als voorbeeld getoond.

[Enkl smartzoom]

• Beelden zoomen zonder dat de oorspronkelijke kwaliteit achteruit gaat, door een beeld gedeeltelijk bij te snijden.
    • Beperkt het zoombereik tot de slimme zoom.
    • Stel [Enkl smartzoom] in als u beelden wilt vergroten binnen het bereik waarbinnen de beeldkwaliteit niet verslechtert.
    • Wanneer u deze zoom gebruikt, verschijnt het pictogram (slimme-zoombereik) op de monitor.
    • U kunt de slimme-zoomfunctie gebruiken voor het opnemen van stilstaande beelden wanneer [JPEG-beeldform.] is ingesteld op [M] of [S].
    • U kunt de slimme-zoomfunctie niet gebruiken met bewegende beelden of vertraagde/versnelde beelden.

[Helder Bld Zoom]

• Zoomt beelden met behulp van beeldbewerking met minder vervorming.
    • Selecteer deze instelling om Helder-Beeld-Zoom te gebruiken. Zelfs als het zoombereik de slimme zoom overschrijdt, zal het apparaat de beelden vergroten met behulp van beeldbewerking met minder vervorming.
    • Wanneer u deze zoom gebruikt, verschijnt het pictogram (Helder-Beeld-Zoom-bereik) op de monitor.

[Digitale zoom]

• U kunt beelden vergroten met behulp van beeldbewerking.
    • Wanneer het zoombereik van de Helder-Beeld-Zoom wordt overschreden, vergroot het apparaat de beelden tot de maximale zoomvergroting. De beeldkwaliteit gaat echter achteruit.
    • Wanneer u deze zoom gebruikt, verschijnt het pictogram (Digitale-zoombereik) op de monitor.

Gids voor het gebruik van de camera

U kunt zoomen met behulp van de W/T (zoom)-knop of door het zoompictogram op het scherm aan te raken.

De zoomknop gebruiken

Beweeg de W/T (zoom)-knop om het onderwerp te vergroten.

• Wanneer u de W/T-(zoom)knop naar de T-kant beweegt, zal de camera inzoomen, en wanneer u de knop naar de W-kant beweegt, zal de camera uitzoomen.

De zoompictogrammen op het scherm aanraken

(A):(Zoom)-pictogram

(B): Vergrotingsfactor

(C): W/T-pictogram

1. [Fnct pictogram aanr.]

MENU → (Instellingen) → [Aanraakbedien.] → [Fnct pictogram aanr.] → [Aan].

2. Zoom-pictogram

Raak het pictogram (Zoom) (A) aan om de vergrotingsfactor (B) te selecteren. U kunt ook het W- of T-pictogram (C) aangeraakt houden.

Helpgids voor deze camera

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.