Gebied/datum/tijd instellen

Door de camera aan te sluiten op een smartphone met behulp van de Bluetooth-functie, kunt u de initiële instellingen van de camera, zoals de datum- en tijdinstellingen, maken vanaf de smartphone. Installeer de specifieke smartphone-app van tevoren op uw smartphone.
Installeer de specifieke smartphone-app vanaf de volgende website.Update tevens naar de meest recente versie van de app.
https://www.sony.net/ca/
Voor meer informatie over de initiële instellingen, gaat u naar de volgende website.
https://www.sony.net/ca/help/opr/

Helpgids voor deze camera

Hieronder volgt de instelprocedure voor het geval dat het onderstaande instelscherm voor het gebied, de datum en de tijd automatisch wordt afgebeeld als u uw smartphone niet hebt geregistreerd bij de eerste keer instellen, of wanneer de ingebouwde, oplaadbare reserve-accu volledig leeg is.

Instelscherm voor het gebied, de datum en de tijd

Daarnaast wordt de procedure voor het instellen van het gebied, de datum en de tijd uitgelegd.

Gebruik de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel en de middenknop om de instellingen aan te passen.

Wanneer het instelscherm voor het gebied, de datum en de tijd automatisch opent

1. Beginnen met het instellen van het gebied, de datum en de tijd

Als het instelscherm voor het gebied, de datum en de tijd automatisch wordt weergegeven wanneer u uw smartphone niet bij de eerste keer instellen hebt geregistreerd, bevestigt u dat [Enter] is geselecteerd en drukt u daarna op het midden van het besturingswiel.

2. Het gebied en de zomertijd instellen

Selecteer het gebied en de zomertijd en druk daarna op het midden van het besturingswiel.

• Tijdzone instellen: Stelt het gebied in waar u de camera gebruikt.
      Selecteer het gebied door op de rechter-/linkerkant van het besturingswiel te drukken.

• Zomertijd: Selecteert de zomertijd [Aan]/[Uit].
      Selecteer de zomertijd [Aan] of [Uit] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken.

3. Het datumweergaveformaat instellen

Selecteer het datumweergaveformaat door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken en druk daarna op het midden van het besturingswiel.

Het instellen van de datum en tijd is voltooid.

4. De datum/tijd instellen

Het instelscherm voor [Datum/Tijd] wordt afgebeeld.

Selecteer een onderdeel dat u wilt instellen door op de linker-/rechterkant van het besturingswiel te drukken.

Stel de numerieke waarde in door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken.
    Middernacht wordt aangeduid als 12:00 AM en 12 uur 's middags als 12:00 PM wanneer u [Datum/Tijd] instelt.

Druk op het midden van het besturingswiel nadat u klaar bent met instellen.

De instellingen van het gebied, de datum en de tijd zijn voltooid.

Helpgids voor deze camera

Om het gebied, de datum en de tijd in te stellen

1. Het menuscherm afbeelden

Schakel de camera in en druk daarna op de MENU-knop. Het menuscherm wordt afgebeeld.

2. [Instel. tijdz./dat./tijd] selecteren

MENU→ (Instellingen) →[Gebied/datum]→[Instel. tijdz./dat./tijd]→gewenste instelitem.

• [Tijdzone instellen]: Stelt het gebied in waar u de camera gebruikt.

• [Zomertijd]: Selecteert de zomertijd [Aan]/[Uit].

• [Datum/Tijd]: Stelt de datum en tijd in.
      U kunt het weergaveformaat van de tijd wijzigen (24-uurs- of 12-uursweergave) door op de (wissen)-knop te drukken.

• [Datumindeling]: Selecteert het datumweergaveformaat.