MENU-onderdelen gebruiken

Het menuscherm kan worden afgebeeld door op de MENU-knop te drukken. U kunt instellingen veranderen die betrekking hebben op alle camerabedieningen, waaronder opnemen en weergeven, of u kunt een functie uitvoeren vanaf het menuscherm.
De afgebeelde menuonderdelen zijn verschillend voor de stilstaand-beeldopnamefuncties en de bewegend-beeldopnamefuncties.

1. Het menuscherm afbeelden

Schakel de camera in en druk daarna op de MENU-knop.

Het menuscherm wordt afgebeeld.

2. Het onderdeel selecteren dat u wilt instellen en de instelwaarde bevestigen

Selecteer het gewenste menuonderdeel door op de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel te drukken, of door het besturingswiel te draaien en daarna op het midden van het besturingswiel te drukken.
    Selecteer een onderdeel om in te stellen, en selecteer daarna de gewenste waarde met behulp van het besturingswiel. Druk op het midden om uw selectie te bevestigen.

Dit gedeelte beschrijft de stappen om [Bestandsindeling] te veranderen van [XAVC S HD] in [XAVC S 4K] in de bewegend-beeldopnamefunctie.

Druk op de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop om de bewegend-beeldopnamefunctie te selecteren.
    Het pictogram (bewegend-beeldopnamefunctie) verschijnt links bovenaan op de monitor.

Druk op de MENU-knop.Het menuscherm wordt afgebeeld.

Druk op de boven-/onder-/linker-/rechterkant van het besturingswiel om (Opname) te selecteren op het menu-tabblad.

Als u op de rechterkant van het besturingswiel drukt, verschuiven de te kiezen menustructuren naar de menugroep. Selecteer [Beeldkwal./opn.] door op de boven-/onderkant van het besturingswiel te drukken.

Als u op de rechterkant van het besturingswiel drukt, verschuiven de te kiezen menustructuren naar het menu-item. Selecteer [Bestandsindeling] door op de linker-/rechterkant van het besturingswiel en daarna op het midden te drukken.

Druk op de boven-/onderkant van het besturingswiel op het instelscherm van het menu-item om [XAVC S 4K] te selecteren en druk daarna op het midden.

[Bestandsindeling] is ingesteld op [XAVC S 4K].

Voorbereidingen en basisbedieningen