(Stilstaande beelden opnemen) Automatisch scherpstellen op het punt dat u aanraakt

De camera stelt automatisch scherp op het punt dat u aanraakt en neemt een stilstaand beeld op.

Aanraaksluiter

De camera instellen

1. Stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop

Druk op de stilstaande/bewegende beelden/S&Q knop (A) om de stilstaand-beeldopnamefunctie te selecteren.
    Het pictogram (stilstaand-beeldopnamefunctie) verschijnt links bovenaan op de monitor.

2. [Scherpstelfunctie]

MENU → (Scherpstelling) → [AF/MF] → [Scherpstelfunctie] → [Enkelvoudige AF].

3. [Scherpstelgebied]

Selecteer een van MENU (Scherpstelling) → [Scherpstelgebied] → [Scherpstelgebied] → [Breed], [Zone] of [Midden vast].

4. [Aanraakfunctie]

MENU → (Instellingen) → [Aanraakbedien.] → [Aanraakfunctie] → [Aan].

5. [Aanraakfnct in opn.]

MENU → (Instellingen) → [Aanraakbedien.] → [Aanraakfnct in opn.] → [Aanraaksluiter].

Gids voor het gebruik van de camera

Stilstaande beelden opnemen met behulp van aanraakbediening

Raak het onderwerp dat u wilt scherpstellen aan op de monitor.
De camera stelt automatisch scherp op het onderwerp dat u aanraakt en er worden stilstaande beelden opgenomen.

Wanneer [Scherpstelgebied] op [Zone] staat en er witte driehoekjes boven/onder/links/rechts van het scherpstelkader verschijnen, zoals hieronder, kunt u de aanraaksluiterfunctie niet gebruiken.
Druk op de middelste knop van het besturingswiel om het scherpstelkader te vergrendelen voordat u de monitor aanraakt.

Staat waarin witte driehoekjes boven/onder/links/rechts van het scherpstelkader worden weergegeven

Burst-beelden opnemen met de aanraaksluiter

Als [Transportfunctie] is ingesteld op [Contin. opname], kunt u burst-beelden opnemen terwijl u de monitor aanraakt.

*De afbeeldingen van het menuscherm op deze webpagina zijn vereenvoudigd voor weergavedoeleinden en geven de werkelijke schermweergave van de camera dus niet exact weer.