De opnamefunctie selecteren

Selecteer een opnamefunctie met de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop die bij het opnamedoel past.

1. De opnamefunctie selecteren met behulp van de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop

U kunt een opnamefunctie selecteren met de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop (A).
    Elke keer wanneer u op de stilstaande/bewegende beelden/S&Q-knop drukt, verandert de opnamefunctie in de volgorde stilstaand-beeldopnamefunctie, bewegend-beeldopnamefunctie en vertraagde/versnelde opnamefunctie. De onderstaande pictogrammen verschijnen links bovenaan op de monitor.(Wanneer de schermweergavefunctie is ingesteld op alle informatie)

• Stilstaand-beeldopnamefunctie:

• Bewegend-beeldopnamefunctie:

• Vertraagd/versneld-beeldopnamefunctie:

Voorbeeld van het pictogram dat wordt afgebeeld in de stilstaand-beeldopnamefunctie(Wanneer de schermweergavefunctie is ingesteld op alle informatie)