Välja tagningsläge

Välj ett tagningsläge som passar för ändamålet med stillbild/film/S&Q-knappen.

1. Välja tagningsläge med stillbild/film/S&Q-knappen

Du kan använda stillbild/film/S&Q-knappen (A) för att välja tagningsläge.
    Varje gång du trycker på stillbild/film/S&Q-knappen växlar tagningsläget i ordningen stillbildstagning, filminspelning, och inspelning i slow motion/quick motion. Nedanstående ikoner visas längst upp till vänster på skärmen.(När skärmen är inställd på visningsläget för all information.)

• Tagningsläge för stillbilder:

• Filminspelningsläge:

• Inspelningsläge för slow motion/quick motion:

Exempel på ikon som visas i tagningsläget för stillbilder(När skärmen är inställd på visningsläget för all information.)