Hur man använder Fn (funktion)-knappen

Om du trycker på Fn (funktion)-knappen under tagningen visas en meny som innehåller funktioner som används ofta, till exempel ljudinspelningsnivå och skärpeinställningsläge, på skärmen (funktionsmenyn). Det gör det möjligt att snabbt komma åt funktioner.
Vilka funktioner som visas varierar beroende på kamerans tillstånd.

1. Visa funktionsmenyskärmen längst ned på bildskärmen

Tryck på Fn (funktion)-knappen i tagningsläge.

Funktionsmenyskärmen visas längst ned på bildskärmen.

2. Välja en funktion och justera den till önskad inställning

Välj önskad funktion genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten.
    Vrid på styrratten när du har valt önskad funktion för att välja önskad inställning och tryck sedan i mitten på styrratten för att bekräfta.

I detta avsnitt beskrivs proceduren för att ändra punkten [Fokusläge] från [Kontinuerlig AF] till [Manuellt fokus] i filminspelningsläge.

Tryck på stillbild/film/S&Q-knappen (A) för att välja filminspelningsläget.
    Ikonen (filminspelningsläge) visas längst upp till vänster på skärmen.

Tryck på Fn (Funktion)-knappen.Funktionsmenyskärmen visas längst ned på bildskärmen.

Välj [Fokusläge] genom att trycka upptill/nedtill/till vänster/till höger på styrratten.

När du har valt [Fokusläge], vrid på styrratten för att välja [Manuellt fokus].
    Tryck i mitten på styrratten för att bekräfta.

Punkten [Fokusläge] är inställd på [Manuellt fokus].

Relaterad kamerahjälpguide

Förberedelser och grundläggande funktioner