Filminspelning

I det här avsnittet beskrivs hur man filmar i [Intelligent auto]-läget.
I [Intelligent auto]-läget ställer kameran in skärpan och fastställer exponeringen automatiskt utifrån fotograferingsförhållandena.

I det här avsnittet beskrivs en metod där kameran automatiskt ställer in skärpan på motiv i mitten på skärmen genom att man ställer in kameran på [Intelligent auto]-läget.

1. Slå på kameran

Tryck på ON/OFF-knappen (strömbrytaren) för att slå på kameran.

2. Välja filminspelningsläget

Tryck på stillbild/film/S&Q-knappen (A) för att välja filminspelningsläget.
    Ikonen (filminspelningsläge) visas längst upp till vänster på skärmen.

3. Välja [Intelligent auto]

MENU → (Tagning) → [Tagningsläge] → [Fotoläge] → [Intelligent auto].

4. Inställning på [Kontinuerlig AF]

MENU → (Fokus) → [AF/MF] → [Fokusläge] → [Kontinuerlig AF].

[Kontinuerlig AF]: Under filminspelning fortsätter kameran att ställa in skärpan hela tiden.

5. Inställning på [Mittenfixering]

MENU → (Fokus) → [Fokusområde] → [Fokusområde] → [Mittenfixering].

[Mittenfixering]: Gör det lättare att ställa in skärpan på motiv i mitten på skärmen.

6. Starta inspelningen

Tryck på MOVIE-knappen för att börja filma.

7. Stoppa inspelningen

Tryck på MOVIE-knappen igen för att avsluta filminspelningen.