Hur man använder de olika MENU-punkterna

Menyskärmen visas när man trycker på MENU-knappen. Du kan ändra inställningarna för samtliga kamerafunktioner, inklusive tagning och uppspelning, eller utföra en funktion från menyskärmen.
Vilka menyval som visas varierar mellan stillbildstagningslägena och filminspelningslägena.

1. Visa menyskärmen

Slå på kameran och tryck sedan på MENU-knappen.

Menyskärmen visas.

2. Välja inställning och bekräfta inställningsvärdet

Välj önskad menyinställning genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten eller genom att vrida på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.
    Välj en inställning och välj sedan önskat värde med hjälp av styrratten. Tryck i mitten på styrratten för att bekräfta.

I detta avsnitt beskrivs proceduren för att ändra punkten [Filformat] från [XAVC S HD] till [XAVC S 4K] i filminspelningsläge.

Tryck på stillbild/film/S&Q-knappen (A) för att välja filminspelningsläget.
    Ikonen (filminspelningsläge) visas längst upp till vänster på skärmen.

Tryck på MENU-knappen.Menyskärmen visas.

Tryck upptill/nedtill/till höger/till vänster på styrratten för att välja (Tagning) på menyfliken.

När man trycker till höger på styrratten flyttas de valbara menyträden till menygruppen. Välj [Bildkvalitet/insp.] genom att trycka upptill/nedtill på styrratten.

När man trycker till höger på styrratten flyttas de valbara menyträden till menypunkten. Välj [Filformat] genom att trycka upptill/nedtill på styrratten och tryck sedan i mitten.

Tryck upptill/nedtill på styrratten på inställningsskärmen för menypunkten för att välja [XAVC S 4K] och tryck sedan i mitten.

Punkten [Filformat] är inställd på [XAVC S 4K].

Relaterad kamerahjälpguide

Förberedelser och grundläggande funktioner