Beelden die worden ondersteund door Imaging Edge Desktop

Imaging Edge Desktop kan de volgende typen beelden weergeven. De beelden kunnen zijn opgenomen met uw digitale camera van Sony, enz., of kunnen zijn bewerkt of uitgevoerd met behulp van Viewer of Edit.

• JPEG-bestanden
  • TIFF-bestanden
  • RAW (ARW/ARQ)-bestanden
  • HEIF-bestanden

Opmerking

• Edit heeft geen functie voor het bewerken van beeldprofielen. Als u een beeldprofiel instelt en RAW-beelden opneemt en deze vervolgens opent in Viewer of Edit, worden de instellingen van het beeldprofiel niet correct toegepast. Tevens, afhankelijk van het model, wordt de instelling [Zwart-wit] mogelijk niet toegepast en worden de beelden in kleur weergegeven.

Info over RAW-bestanden

• Omdat deze applicatie RAW-beelden bewerkt door alleen het instellingenbestand aan te passen, veranderen de beeldgegevens zelf niet. Ook als u herhaaldelijk een bestand bewerkt, zal het beeld niet verslechteren.

Info over HEIF-bestanden

• Bekijk en bewerk de HEIF-bestanden in Imaging Edge Desktop, Het is noodzakelijk om de HEIF-extensie te activeren.
    Wanneer u een HEIF-bestand opent dat op uw camera is opgenomen (alleen de eerste keer), selecteert u [Help] → [HEIF-extensie activeren] in Viewer en voert u het serienummer van de camera in.

Hoe herkent u het serienummer
    Het serienummer wordt vermeld op de onderkant van de camerabehuizing.

• Na het bewerken van een HEIF-bestand, is het niet mogelijk dit op te slaan in het HEIF-formaat. Converteer het bestand naar het JPEG- of TIFF-formaat en sla het vervolgens op.
  • Wanneer u een HEIF-beeld dat is opgenomen met [HLG-stilst. bldn] ingesteld op [Aan] omzet naar JPEG of TIFF, en de omzetting onveranderd wordt uitgevoerd, kunnen graduaties in lichte gebieden vervagen. Het vervangen van lichte gebieden kan worden onderdrukt door een vinkje te plaatsen in het vakje "De gamma toepassen om de lichte tonen van stilstaande HLG-beelden te behouden" voordat u het beeld omzet naar JPEG of TIFF.

Gedekt door een of meer claims van de HEVC-patenten die vermeld staan op patentlist.accessadvance.com.