Externe programma's registreren

U kunt van tevoren een extern programma registreren in Imaging Edge en daarna weergegeven beelden aanpassen met het externe programma. U kunt maximaal drie externe programma's registreren.

U moet mogelijk instellingen in het bijbehorende programma aanpassen voor sommige programma's die importeerfuncties hebben voor opgenomen materialen (zoals Adobe Lightroom, Capture One enz.). [Details]

Externe programma's koppelen met Viewer

1. Selecteer [Instellingen] in het menu [Extra] in Viewer. Selecteer daarna het tabblad [Extern programma].

De applicatie beeldt het beeldbewerking-programma af dat op dit moment is geregistreerd.

Extern programma
  2. Selecteer [Toevoegen] om een nieuw externe programma toe te voegen. Selecteer [Bewerken] om een programma te bewerken dat u al hebt geregistreerd.

Extern programma instellen
  3. Selecteer [OK].

4. Als u de map wilt veranderen van waaruit bestanden worden overgebracht naar het externe programma, selecteert u [Bladeren] onder [Opslaan in].

Geef een map op en selecteer [OK].

Externe programma's koppelen met Remote

1. Selecteer [Instellingen] in het menu [Extra] in Remote. Selecteer daarna het tabblad [Voorbeeld].

Instellingen
  2. Selecteer [Voorbeeld weergeven met het geselecteerde programma].

3. Selecteer het externe programma dat u wilt registreren in [Instellingen].