Beelden exporteren naar het JPEG- of TIFF-formaat (beelden ontwikkelen)

U kunt beelden exporteren naar het JPEG- of TIFF-formaat vanuit aangepaste RAW-gegevens (ontwikkelen). U kunt ook meerdere beelden tegelijkertijd ontwikkelen.

Eén beeld ontwikkelen in Edit

1. Geef het gewenste beeld weer in Edit.

2. Klik op de knop Export of selecteer [Uitvoer] in het menu [Bestand].

3. Voer [Bestandstype], [Compressie], [Kleurruimte] en het beeldformaat (pixels) in.

Venster Exporteren
  4. Selecteer [Opslaan].

Meerdere beelden tegelijkertijd ontwikkelen

1. Selecteer meerdere beelden in Viewer.

2. Klik op de knop Export of selecteer [Uitvoer] in het menu [Bestand].

3. Selecteer de gewenste [Uitvoermethode] en [Bestandsinstellingen] ([Opslagformaat], [Opslaan in] en [Bestandsnaam]).

Venster Exporteren
  4. Selecteer [Opslaan].