Het venster Remote

Wanneer de camera is verbonden met de computer, kunt u beelden opnemen vanaf de computer met behulp van Remote. U kunt de opname-instellingen veranderen op de computer. U kunt ook rasterlijnen weergeven, een intervalopname uitvoeren enz.
Als u een camera met de functie [Pixelversch.-m.-opn.] gebruikt, kunt u Pixelverschuiving-multi-opname uitvoeren met Remote. [Details]

Opmerking

• Afhankelijk van uw camera, wordt het scherm Live View mogelijk niet afgebeeld. Raadpleeg de volgende URL voor informatie over ondersteunde modellen. [Details]

Het venster Remote

Remote

Het scherm Live View (A) en het bedieningspaneel (B) worden afgebeeld in het venster Remote.

Het scherm Live View toont het huidige beeld van de camera (of de bewegende beelden die worden opgenomen).

Het bedieningspaneel bevat eenvoudige opname-instellingen, zoals belichting en beeldkwaliteit. De instellingen worden onmiddellijk toegepast op de camera.