Inställning av språk, datum och klocka

Inställningsskärmen för språk, datum och klocka tänds automatiskt den allra första gången man slår på produkten, initialiserar produkten, eller om det inbyggda återuppladdningsbara backupbatteriet har blivit helt urladdat.
Om du vill ändra datumet, klockinställningen eller den geografiska platsen på nytt efter det att datum- och klockinställningen är klar, välj MENU → (Installation) → [Datum/klockinst] eller [Områdesinställning].

Tryck på ovansidan/undersidan/vänster sida/höger sida på styrratten och på mittknappen för att justera inställningarna.

Inställning av datum/klocka den allra första gången kameran slås på eller efter det att kameran har initierats

1. Slå på kameran

Sätt ON/OFF-knappen (strömbrytaren) i läget ON.
    Språkinställningsskärmen visas och därefter skärmen för inställning av datum och klocka.

Välj språk och tryck sedan i mitten på styrratten. Kontrollera att [Enter] är valt på skärmen och tryck sedan i mitten på styrratten.

2. Inställningsområde

Välj platsen där du befinner dig och tryck sedan i mitten på styrratten.

3. Ställa in sommartid

Välj [Sommartid] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.
    Välj [På] eller [Av] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

4. 日付と時刻を設定する

Välj [Datum/Tid] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

Inställningsskärmen för [Datum/Tid] visas.

Välj en inställning genom att trycka på höger sida/vänster sida på styrratten.

Justera siffervärdet genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten.
    Klockan 12 på natten anges som 12:00 AM och klockan 12 på dagen anges som 12:00 PM när du ställer in [Datum/Tid].

Tryck i mitten på styrratten när justeringen är klar.

5. Välja visningsformat för datum och klocka

Välj [Datumformat] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

Välj datumets skrivsätt genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

6. Avsluta inställningarna

Välj [Enter] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

Inställningen av datum och klocka är slutförd.

Relaterad kamerahjälpguide

Inställning av datum och klocka på nytt

1. Visa menyskärmen

Slå på kameran och tryck sedan på MENU-knappen.Menyskärmen visas.

2. Välja [Datum/klockinst]

Välj (Installation) → [Datum/klockinst] genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

3. Inställning av datum och klocka på nytt

Välj [Datum/Tid] genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten och tryck sedan i mitten på styrratten.

Välj en inställning genom att trycka på höger sida/vänster sida på styrratten. Ändra siffervärdena genom att trycka på ovansidan/undersidan på styrratten.
    Klockan 12 på natten anges som 12:00 AM och klockan 12 på dagen anges som 12:00 PM när du ställer in [Datum/Tid].
    Tryck i mitten på styrratten när de olika inställningarna har ställts in.

Inställningen av datum och klocka är slutförd.