Hur man använder Fn (funktion)-knappen

Du kan tilldela funktioner som du använder ofta till Fn (funktion)-knappen, så att du sedan snabbt kan välja dem under bildtagning. Upp till 12 funktioner som du använder ofta går att tilldela till Fn-knappen.

1. Visa funktionsmenyskärmen längst ned på bildskärmen

Tryck på Fn (funktion)-knappen i tagningsläge.

Funktionsmenyskärmen visas längst ned på bildskärmen.

2. Välja en funktion och justera den till önskad inställning

Välj önskad funktion genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten.
    Vrid på styrratten när du har valt önskad funktion för att välja önskad inställning och tryck sedan i mitten på styrratten för att bekräfta.

Gör på följande sätt för att ändra [Fokusläge] från [Kontinuerlig AF] till [Automatisk AF] i tagningsläget för stillbilder.

Välj [Fokusläge] genom att trycka på ovansidan/undersidan/höger sida/vänster sida på styrratten.

Välj först [Fokusläge] och vrid sedan på styrratten för att välja [Automatisk AF].
    Tryck i mitten på styrratten för att bekräfta.

[Fokusläge] är nu satt till [Automatisk AF].

Förberedelser och grundläggande funktioner